
چالش ملی سرمایه شناختی سازمان
چالش ملی سرمایه شناختی سازمان بستری خواهد بود تا ایدهپردازان و دانشمندان حوزه علم مدیریت، از علوم و فناوریهای شناختی در جهت حل معضلات و بهبود فرایند مدیریت در سازمانها استفاده کنند. این چالش با تمرکز بر مدیریت سازمان در فضای پر ابهام با مصداق بحران کرونا در پنجم اسفند ماه سال 1399 برگزار خواهد شد. انتظار میرود خروجی این چالش ضمن تبیین راهبردها و راهکارهایی در مواجه با مسائل و مشکلات سازمانها در مواقع بروز بحران هایی نظیر شیوع بیماری کرونا، ابزارهایی را برای حل مشکلات مدیران در شرایط مشابه فراهم آورند.
معیارهای ضروری و اولویتدار
معیارهای ضروری پذیرش طرحها در چالش سرمایه شناختی سازمان عبارتند از: 1-مبتنی بودن بر اصول اخلاقی 2-به کارگیری متناسب علوم و فناوریهای شناختی 3-رویکرد محصول محور بودن
همچنین مواردی مانند اثربخشی راهکار(با توجه به نسبت خروجی به سازمان)، ملموس بودن نتیجه و مقیاسپذیری آن، خلاقانه و نوآورانه بودن راهکار و تکرارپذیر بودن راهکار از جمله معیارهای اولویتدار برای پذیرش طرحها و ورود به چالش سرمایه شناختی سازمان میباشند.
محورهای برگزاری چالش
چالش سرمایه شناختی سازمان در 4 محور و به شرح زیر برگزار خواهد شد:
- عملکرد سازمان و کارکنان
- بهزیستی کارکنان(بهزیستی ذهنی، استرس، فرسودگی و سلامت روانی)
- قابلیت سازمانی
- شایستگی کارکنان
فرایند برگزاری چالش

خروجی چالش سرمایه شناختی سازمان
علاوه بر تقدیر از تیم های برگزیده به صورت اهدای جوایز، سرمایهگذاران حاضر در چالش منجمله صندوق پژوهش و فناوری گیلان آمادگی سرمایهگذاری در طرحهای آماده پذیرش سرمایه را دارند. ضمنا امکان اختصاص وجوه حمایتی(گرنت) به برگزیدگان چالش از جانب برنامه ملی BRAINVEST، صندوق نوآوری و شکوفایی، ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی و صندوق پژوهش و فناوری گیلان وجود دارد. همچنین تیمهای برگزیده چالش سرمایه شناختی سازمان این فرصت را خواهند داشت تا بدون نیاز به مرحله ارزیابی و غربالگری وارد رویداد سرمایه گذاری BRAINVEST شده و طرح خود را در برابر نمایندگان سرمایهگذاران ارائه کرده و برای جذب سرمایه جهت گسترش کسب و کار خود تلاش نمایند.
ارتباط با چالش
جهت ارتباط با برگزارکنندگان چالش سرمایه شناختی سازمان با شماره های زیر تماس حاصل نمایید: